Joulupuu-keräys on rakennettu

Heidi Pohjoispää Lappajärven Osuuspankista ja Raimo Angervisto Lions Club Lappajärvestä viimeistelivät joulukuusen pankin aulaan.

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärvellä on yli vuosikymmenen ajan kerätty joulupuun avulla lahjoja oman kunnan vähävaraisille lapsiperheille. Rahalahjoitus annetaan osuuspankin Maneesintien konttorin palvelutiskillä. Lahjoitetut rahasummat toimitetaan lyhentämättöminä osuuskaupalle ja siellä laaditaan summia vastaavat lahjakortit. Tavaralahjan saa jättää joulukuusen juurelle.
Lue lisää Järviseudun Sanomista 49/2017.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.