Hyvän mielen joulupuu Lappajärven Osuuspankissa

Hyvän mielen joulupuu Lappajärven Osuuspankissa on jo perinne.
Hyvän mielen joulupuu Lappajärven Osuuspankissa on jo perinne.Kuva on luotu tekoälyn avulla.

LAPPAJÄRVEN Lions Club pystyttää jälleen perinteisen ”Hyvän Mielen joulupuun” Lappajärven Osuuspankin tiloihin. Joulupuun tavoitteena on antaa joululahja niille lapsiperheille Lappajärvellä, jotka muutoin saattaisivat jäädä ilman joulupukin lahjoja. 

Toivomus on, että yksityiset henkilöt ja yritykset voisivat antaa rahalahjan tarkoitukseen Lappajärven Osuuspankissa. Lahjoittaja voi valita haluamansa summan 20 eurosta ylöspäin. Lahjoitusajan jälkeen Lions Club muuttaa rahalahjat lahjakorteiksi, joilla lahjan saaneet perheet voivat ostaa haluamiaan tuotteita Lappajärven S-Marketista. Lahjakortit toimitetaan Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen perhepalvelun kautta suoraan niitä tarvitseville perheille. Lahjoitusaika päättyy 15.12.2023 kello 16.

–Toivomme, että voimme näin lahjoitusten muodossa tuoda kaikille hyvän joulumielen ja nauttia yhdessä joulun tunnelmasta. Erityisesti näinä aikoina tällaisilla lahjoituksilla on erittäin suuri merkitys, toteaa toimikunnan puheenjohtaja Ville Ala-aho.

Luitko jo nämä uutiset?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.