Rakennustoimikunnan nimeäminen teknisen valiokunnan esityslistalla

Nykälänniemen aallonmurtajatyömaa käynnistyi jo aiemmin syksyllä.
Nykälänniemen aallonmurtajatyömaa käynnistyi jo aiemmin syksyllä.
Nykälänniemen aallonmurtajatyömaa käynnistyi jo aiemmin syksyllä.
Nykälänniemen aallonmurtajatyömaa käynnistyi jo aiemmin syksyllä.

LAPPAJÄRVEN teknisen valiokunnan kokouksessa marraskuun ensimmäisenä päivänä oli nimettävänä rakennustoimikunta Nykälänniemen rakennushankkeita varten. Kyseessä on syyskuussa aloitettu vierasvenesataman ja aallonmurtajan rakennushanke. Nyt marraskuun kokouksessa nimettävän toimikunnan toimenkuva “on valvoa rakennushankkeen suunnittelua ja toteutusta. Toimikunta ohjaa suunnittelua, suunnittelun laatutasoa ja valmistelee oleelliset suunnitelmamuutokset. Rakennustoimikunta myös seuraa rakennushankkeen kustannuksia, laatutasoa ja havainnoi poikkeamia.”  Teknisen valiokunnan pohjaesityksenä oli valtuuttaa rakennustoimikunta valvomaan rakennushankkeen toteutusta. 

Tekninen valiokunnan listalla oli investointisuunnitelman hyväksyminen vuosille 2024–2026 ja esittäminen sen hyväksymiseksi edelleen kunnanhallitukselle ja -valtuustolle. Tärkeimmät hankkeet tuossa suunnitelmassa ovat vuosina 2024 ja 2025 Nykälänniemen-Kyrönsaaren-Halkosaaren kevyen liikenteen siltahankkeet sekä vierasvenesataman rakennushankkeen loppuunsaattaminen. Investointeihin on myös merkitty saunamaailman aallonmurtajan rakentaminen vuodelle 2025. Myös keskusta-alueen viihtyvyyden parantamiseksi investointeihin on merkitty keskustan Kärnän-, Maneesin- ja Nissintien perusparannukseen varattu investointiraha.  

Luitko jo nämä tuoreet jutut Lappajärveltä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.