Mari Takamaa Kunnon kuntalaiseksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Mari Takamaalla on ollut keskeinen rooli liikuntaa edistäneiden hankkeiden hakemisessa Evijärvelle sekä kansalaisopiston kurssitarjonnan järjestämisessä.

Kunnon kuntalainen -pokaali luovutettiin Takamaalle maanantaina Evijärven kunnan ja Evijärven Urheilijoiden yhteisessä urheilujuhlassa.

– Takamaa on uusien tuulien haistelija liikuntakentällä ja näiden uusien tuulien tuoja myös tänne Evijärvelle ja evijärveläisille. Hän on positiivinen ja tarmokas liikunnan mahdollistaja ja aktiivinen kuntoilija, kunnan liikunnanohjaaja Antti Saari totesi palkintoa luovuttaessaan.

Urheilujuhlasta lisää ensi viikon lehdessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.