Sinella ja Vilma Saari toivat taiteensa sukulaisten ja ystävien luokse Alajärvelle

Sinella (vas.) ja Vilma Saari toivat taidettaan Alajärven kirjastoon. Mummulla ja Vilmalla on ikäeroa 60 vuotta, mutta rakkaus kuvataiteeseen yhdistää.
Sinella (vas.) ja Vilma Saari toivat taidettaan Alajärven kirjastoon. Mummulla ja Vilmalla on ikäeroa 60 vuotta, mutta rakkaus kuvataiteeseen yhdistää.
ALAJÄRVEN kirjaston lukusali täyttyi torstaina, kun siellä vietettiin Sinella ja Vilma Saaren taidenäyttelyn avajaisia. Avajaisvieraat saivat nauttia musiikista ja taideteoksista, lisäksi Antti Saari kertoi kirjoistaan Toivo ja Laina. –Sukulaiset ja ystävät ovat toivoneet tänne näytte...

ALAJÄRVEN kirjaston lukusali täyttyi torstaina, kun siellä vietettiin Sinella ja Vilma Saaren taidenäyttelyn avajaisia. Avajaisvieraat saivat nauttia musiikista ja taideteoksista, lisäksi Antti Saari kertoi kirjoistaan Toivo ja Laina.

–Sukulaiset ja ystävät ovat toivoneet tänne näytte…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.