Jani Takamaa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien varatoimitusjohtajaksi

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus valitsi varatoimitusjohtajaksi Jani Takamaan. Takamaa aloittaa tehtävässä 1.1.2024.
Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus valitsi varatoimitusjohtajaksi Jani Takamaan. Takamaa aloittaa tehtävässä 1.1.2024.

TAKAMAA siirtyy tehtävään Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n kehittämispäällikön tehtävästä.

Yrittäjyys ja yrittäjäjärjestö ovat Takamaalle tuttuja. Yrittäjäuransa aikana hän on toiminut muun muassa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien varapuheenjohtajana.

Uuden tehtävän Takamaa ottaa innoissaan vastaan ja odottaa, että pääsee laittamaan kädet saveen eteläpohjalaisen yrittäjyyden puolesta.

–Kun on ollut aktiivisesti aikoinaan mukana Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toiminnassa luottamustehtävien kautta, niin kyllähän tässä tuntuu niin kuin kotiin palaisi, Takamaa naurahtaa.

Mainos

Hän on omakohtaisen yrittäjyyden lisäksi tottunut työskentelemään yrittäjien parissa niin aikaisemmissa kuin nykyisessä työtehtävässäänkin.

–Yrittäjyys on tullut tutuksi monelta kantilta ja haluan olla tekemässä töitä sen eteen, että Etelä-Pohjanmaalla on hyvä yrittää nyt ja tulevaisuudessa, Takamaa toteaa.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi on tyytyväinen, että varatoimitusjohtajaksi löydettiin Takamaan kaltainen osaaja.

–Janilla on laaja-alainen kokemus yrittäjyydestä ja hän tuntee yrittäjän arjen monesta näkökulmasta. Meidän kannaltamme on suuri etu, että Janilla on myös vahva järjestöosaaminen, joten hänen on helppo hypätä arjen tekemiseen mukaan, Niemi toteaa.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.