Järviseudun Sanomien muhkea näköislehti on nyt vapaasti luettavissa – täynnä joulun tunnelmaa ja alueen puhututtavat uutisia

Järviseudun Sanomien isojakonumero 22.11.2023 on vapaasti luettavissa lehden kotisivuilla.
Järviseudun Sanomien isojakonumero 22.11.2023 on vapaasti luettavissa lehden kotisivuilla.
Vuoden viimeinen isojakonumeromme valmistuu ihan näillä näppäimillä ja putkahtaa eetteriin tuttuun tapaan kello 16. Lehti on siis vapaasti luettavissa ilman kirjautumista ja maksumuuria.

On se aika vuodesta, kun joulunodotus alkaa hiipiä ajatuksiin ja kunnissa järjestetään joulunavaustapahtumia. Joulunavausta vietetään tulevana viikonloppuna niin Evijärvellä kuin Vimpelissäkin. Mukana on myös tietoa Lappajärven ja Kortesjärven 1. joulukuuta järjestettävästä joulunavauksesta. Lehti sisältää myös runsaasti Black Friday -tarjouksia.

Entä mitäpä Järviseudulla sitten on tapahtunut viikon aikana? Kaksi tuttua nimeä hakee Alajärven kirkkoherran virkaa. Suurriistan virka-apu on ollut tapetilla metsästäjien saatua mittansa täyteen muun muassa KHO:n karhunmetsästystä koskevan päätöksen johdosta. Nyt äänessä ovat paikalliset SRVA-yhteyshenkilöt.

Hyvinvointialueisiin siirtyminen aiheutti monenlaisia muutoksia työntekijöiden keskuudessa ja työpaikoilla. Nyt ääneen pääsevät työntekijät, joiden kokemukset siirtymästä ovat varsin negatiivisia – toki hyvääkin on. Huoli työntekijöiden alalta paosta on suuri. Asiaa kommentoi myös aluevaltuutettu Sirpa Salomäki.

Vimpelin lukiolaiset Janna-Juulia Mäenpää ja Lia Järvelä saivat Japanissa käydyssä tiedekilpailussa arvostetun erityispalkinnon, Vimpelin yhteiskoulu ja lukio juhli 80-vuotissyntymäpäiviään ja Vimpelin hallinto- ja talousjohtajan haku jatkuu.

Evijärvellä puolestaan Moms for Kidsin vapaaehtoisten vetämä Vaatepankki kasvaa ja toiminta monimuotoistuu, Evijärvi-Seura palkitsi ansioituneita vapaaehtoisiaan, Jani Takamaa valittiin Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien varatoimitusjohtajaksi,  päiväkoti Tuulentuvan uusia tiloja juhlitaan avoimilla ovilla ja lauantaina vietetään myös Päivää Paloasemalla. Pääsemme myös kurkistamaan, kuinka joulua odotetaan perhepäivähoitajan luona.

Lappajärvellä käynnistyivät monipuoliset toimintaviikot perjantaina. Nuorison keskuudessa tunnettu artisti Cledos konsertoi Kivitipussa. Paikalla oli runsaasti nuoria eri puolilta Järviseutua. Sointu Berg vierailee Järviseudulla 30. marraskuuta puhuen sekä nuorille että yrittäjille.  

Entä onko sinulle tuttu Alajärvellä toimiva Pyhän Ristin luterilainen kirkko? Tästäkin aiheesta löytyy juttu lehdestämme.

Unohtaa ei sovi myöskään Kortesjärven Yrittäjien muhkeaa Finsumäen Joulu -liitettä, joka jaetaan lehden välissä ja on erikseen luettavissa Järviseudun Sanomien Digilehdet -valikossa. Se sisältää tuttuun tapaan Yrittäjien kuulumisia sekä jouluista materiaalia.

Älä unohda nettisivujemme päivittäin päivittyviä uutisia sekä tapahtumakalenteriamme, jossa on laaja tarjonta paikallisia tapahtumia elokuvista liikuntaan ja teatterista lasten tapahtumiin.

Pääset lukemaan lehden täältä

Täältä voit lukea Viikon Lyhyet uutiset eli lähes kaiken mitä sinun tarvitsee tietää

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.