Hyvinvointialueen muutokset heittävät hiekkaa hoidon rattaisiin – nyt puhuvat hoitajat  

Hyvinvointialueen muutokset huolettavat hoitajia.
Hyvinvointialueen muutokset huolettavat hoitajia. Kuva luotu tekoälyllä.
HYVINVOINTIALUEEN uudistukset herättävät huolta. Nimettömänä annetut haastattelut Järviseudun alueella työskenteleviltä hoitoalan ammattilaisilta puhuvat karua kieltään. Monen sietokyky tuntuu ylittyneen ja alanvaihtajiakin löytyisi, mikäli toinen työpaikka olisi tiedossa. Työpaikkoj...

HYVINVOINTIALUEEN uudistukset herättävät huolta. Nimettömänä annetut haastattelut Järviseudun alueella työskenteleviltä hoitoalan ammattilaisilta puhuvat karua kieltään. Monen sietokyky tuntuu ylittyneen ja alanvaihtajiakin löytyisi, mikäli toinen työpaikka olisi tiedossa. Työpaikkoj…

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.