KPO Ice Skating-tapahtuma järjestettiin toistamiseen Evijärven tekojäällä 

Onni Oravaa pääsi myös halaamaan ja ottamaan yhdessä kuvan. Sanni Pahkakangas pääsi vuorollaan Oravan suureen syleilyyn.
Onni Oravaa pääsi myös halaamaan ja ottamaan yhdessä kuvan. Sanni Pahkakangas pääsi vuorollaan Oravan suureen syleilyyn.
EVIJÄRVEN tekojää täyttyi lauantaina useista hymyilevistä kasvoista, vauhdikkaasta luistelusta sekä tanssittavasta musiikista, kun useat kymmenet lapset ja aikuiset kokoontuivat pitämään hauskaa KPO Ice Skating- tapahtumaan. Pari tuntia kestävä ilmaistapahtuma saapui Evijärvelle jo tois...

EVIJÄRVEN tekojää täyttyi lauantaina useista hymyilevistä kasvoista, vauhdikkaasta luistelusta sekä tanssittavasta musiikista, kun useat kymmenet lapset ja aikuiset kokoontuivat pitämään hauskaa KPO Ice Skating- tapahtumaan. Pari tuntia kestävä ilmaistapahtuma saapui Evijärvelle jo tois…

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.