Mll Evijärven paikallisyhdistys mukana Evijärven joulunavauksessa

Aluevaltuusto merkitsi tiedoksi hyvinvointialueen osavuosikatsauksen tammi–syyskuulta. Ennusteen mukaan koko vuoden alijäämä tulisi olemaan 40,4 miljoonaa euroa.
Aluevaltuusto merkitsi tiedoksi hyvinvointialueen osavuosikatsauksen tammi–syyskuulta. Ennusteen mukaan koko vuoden alijäämä tulisi olemaan 40,4 miljoonaa euroa.

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys toteuttaa tänä vuonna Joululahja-keräyksen perinteisesti usean yhteistyökumppanin kanssa. Joululahja-keräyksen tarkoituksena on kerätä joululahjoja niille evijärveläisille lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman joululahjaa. Lahjatoive on jokaisen lapsen itse toivoma.

Lahjatoivekuoria on saatavilla perjantaina 24. marraskuuta 2023 Hiusstudio Siniltä osoitteesta Kirkkotie 25 kello 12–18. MLL:n vapaaehtoiset jakavat lahjatoivekuoria tämän jälkeen Evijärven joulunavauksessa kello 18–19.30 Virastotalon edessä. Joululahja-keräykseen voi osallistua myös tekemällä rahalahjoituksen 31. joulukuuta 2023 mennessä Evijärven MLL:n paikallisyhdistyksen tilille FI21 4743 4020 0068 19. Viite: Joululahjakeräys.

Mainos

Saaduilla lahjoituksilla yhdistys hankkii lyhentämättömänä lahjakortteja evijärveläisille apua tarvitseville lapsiperheille. Keräykseen voivat osallistua niin yksityishenkilöt kuin organisaatiot ja yrityksetkin.

Kati Kupila, Jenni Hanka, Mll Evijärvi

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.