Joulun odotus on lapsille jännittävää aikaa – ”Pihoilta etsitään tontun jälkiä” 

Jaana Haapasalo (vas.) leipoo joka joulu hoitolasten kanssa pipareita. Maistiaisia riittää lapsille myös kotiin asti vietäväksi.
Jaana Haapasalo (vas.) leipoo joka joulu hoitolasten kanssa pipareita. Maistiaisia riittää lapsille myös kotiin asti vietäväksi.
EVIJÄRVELÄISEN perhepäivähoitaja Jaana Haapasalon omat lapset ovat jo isoja, mutta hoitolasten kanssa saa vielä ihmetellä tonttujen touhuja, leipoa pipareita ja aistia vatsanpohjassa tuntuvan joulun odotuksen kutkutusta.   –Lasten mielestä lumessa näkyi jo ihan selvästi tont...

EVIJÄRVELÄISEN perhepäivähoitaja Jaana Haapasalon omat lapset ovat jo isoja, mutta hoitolasten kanssa saa vielä ihmetellä tonttujen touhuja, leipoa pipareita ja aistia vatsanpohjassa tuntuvan joulun odotuksen kutkutusta.  

Mainos

–Lasten mielestä lumessa näkyi jo ihan selvästi tont…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.