Evijärvellä pelattiin pipolätkää 

Pipolätkän voittajat 2024, Nilkkaralli.
Pipolätkän voittajat 2024, Nilkkaralli.
Pipolätkän voittajat 2024, Nilkkaralli.
Pipolätkän voittajat 2024, Nilkkaralli.

EVIJÄRVELLÄ pelattiin lauantaina 9. maaliskuuta järjestyksessään kolmas K15 pipolätkäturnaus. Ensimmäinen turnaus oli ennen koronaa ja toinen pelattiin vuosi sitten. Pipolätkä onkin jäämässä Evijärven kunnan tapahtumien jokavuotiseen ohjelmaan. Tälle vuodelle oli hommattu voittajajoukkueelle pokaali, joka kiertää vuosittain voittajajoukkueelta toiselle. Toinen uudistus oli MVP-pokaali eli turnauksen arvokkaimmalle pelaajalle ojennettava pokaali. Turnaukseen osallistui tänä vuonna 9 joukkuetta, jotka tulivat Evijärven lisäksi Kokkolasta, Teerijärveltä ja Vetelistä. Turnaus on selvästi jo lyhyessä ajassa lunastanut paikkansa, sillä lähes jokainen joukkue on osallistunut siihen aikaisempinakin vuosina.   

Tämän vuoden turnauksen voitti kokkolalainen Nilkkaralli, jossa pelasivat Elias Kangastie, Arttu Leppälä, Elias Leppälä, Eerik Leppälä, Juhana Kalliokoski ja Pekko Katainen. Toiseksi sijoittui Nopeet Jaffat ja kolmanneksi Eliitti. MVP-pokaalin vei mennessään Nilkkarallin lappajärveläinen kapteeni Elias Kangastie. 

Mainos

Satu Koski 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.