Vimpelin kunnanvaltuusto nuijittiin vartissa 

Kuvassa Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala, Patrick Itäniemi, kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli ja valtuuston puheenjohtaja Yrjö Koivukoski.
Kuvassa Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala, Patrick Itäniemi, kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli ja valtuuston puheenjohtaja Yrjö Koivukoski.
Kuvassa Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala, Patrick Itäniemi, kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli ja valtuuston puheenjohtaja Yrjö Koivukoski.
Kuvassa Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala, Patrick Itäniemi, kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli ja valtuuston puheenjohtaja Yrjö Koivukoski.

VIMPELIN kunnanvaltuuston maaliskuinen kokous naputeltiin reilussa vartissa päätökseen 11. maaliskuuta 2024. Ennen valtuuston kokouksen alkua Vimpelin kunta ja Vimpelin yrittäjät muistivat Talousguru-kilpailun voittajaa Patrick Itäniemeä 500 euron suuruisella stipendillä ja kukkasilla. 

–Olet tuonut tunnettavuutta ja näyttöä siitä, että meillä Vimpelissä on monenlaista osaamista ja pyrimme aina eteenpäin, kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli kertoi Itäniemelle. 

Mainos

Kokouksen asialista oli lyhyt. Kaikkia kuntalaisia koskevana asiana oli Rakennusvalvonnan viranomaismaksujen päivittäminen. Päivitys koski Tuuli- ja aurinkovoimaloiden maksuja. Aurinkovoimaloiden taksat olivat uutena ja tuulivoimaloiden osalta taksoja päivitettiin. Kunnanhallitukselle ei ollut osoitettuja kysymyksiä, eikä valtuutetuilla aloitteita. Myös muissa asioissa valtuustosalissa vallitsi hiljaisuus. Kokouksen jälkeen valtuusto jatkoi iltakoululla, johon yleisöllä ei ollut pääsyä. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.