Pipolätkäturnaus osoittautui menestykseksi

Turnauksen voitti evijärveläinen Punakone. Kuvassa Jussi Vattuaho kiekon kanssa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVELLÄ lauantaina järjestetty matalan kynnyksen pipolätkäturnaus osoittautui varsinaiseksi menestykseksi.

Puulaakin voitti evijärveläinen Punakone. Siihen kuuluivat kapteeni Roope Kultalahti, Mikko Vattuaho, Jussi Vattuaho, Tero Kivijärvi, Antti Palohuhta ja Aleksi Mäntylä.

Hopeaa sai HC Nakkivene ja pronssia Rani Plast.

12-minuuttiset ottelut pelattiin kolmella kolmea vastaan. Tekojääkaukalo oli jaettu kolmeen osaan, ja maalit olivat pikkuruisia.

Mukaan oli saatu 12 joukkuetta eli täysi määrä. Ne tulivat Evijärven lisäksi muun muassa Teerijärveltä, Kokkolasta ja Kauhavalta. Osa edusti myös jotakin firmaa, kuten Jannen konetta, Rani Plastia ja Atenoa. Evijärven kunnan työntekijöilläkin oli oma joukkueensa.

Pelaajia oli 70–80 väliltä, ja katsojat mukaan laskettuna paikalla oli jopa 130 henkeä.

–Tapahtuma oli kokonaisuudessaan aivan loistava, ja sille kaavaillaan jo jatkoa tuleville vuosille, Kunnan miehet -joukkueessa pelannut liikunnan- ja vapaa-ajanohjaaja Mika Koskela myhäilee. –Se oli jopa niin suosittu, että kaikki eivät mahtuneet mukaan. Koetamme pohtia, että miten saisimme turnausta kehitettyä — mutta yhteen kaukaloon tämä 12 joukkuetta alkaa olla aika maksimimäärä.

–Vaikuttaa siltä, että kaikki tapahtuman osalliset pitivät turnauksesta. Jälkipelit sujuivat Tuuhetissa hyvin, joskin aika rauhallisesti. Kivaa yhdessä oloa, tapahtuman kulun purkamista ja ottelun katsomista sekä Tuuhetin hyvästä ruoasta nautiskelua, hän sanoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.