Antinrinne Attendolle?

Evijärven kunta neuvottelee Attendon kanssa Antinrinteen sote-kiinteistöstä.

Kunnanjohtaja Teemu Kejonen on aiemmin (JS 22.11.) kertonut, että Evijärven kunnan omistamista sote-kiinteistöistä on ollut kiinnostunut useampi yksityinen toimija. Kunta tiedotti tänään perjantaina, että neuvottelut ovat edenneet pisimmälle Attendon kanssa. Mikäli asia etenee päätöksenteossa, kunta myy omistamansa Antinrinteen kiinteistön yritykselle.

- Sosiaali- ja terveydenhuollon kiinteistöihin sisältyy iso riski kunnalle tulevaisuudessa, jos ne jäävät sote-uudistuksen seurauksena tyhjäksi tai vajaakäytölle. Kuntalain mukaan kunnan on huolehdittava asukkaidensa hyvinvoinnista ja alueen elinvoimasta. Sote-palvelut, -työpaikat ja -kiinteistöt tukevat vahvasti kunnan elinvoimaa ja kuntalaisten hyvinvointia, kunnan tiedotteessa todetaan.

Jaa juttu: