Antinrinne Attendolle?

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kunnanjohtaja Teemu Kejonen on aiemmin (JS 22.11.) kertonut, että Evijärven kunnan omistamista sote-kiinteistöistä on ollut kiinnostunut useampi yksityinen toimija. Kunta tiedotti tänään perjantaina, että neuvottelut ovat edenneet pisimmälle Attendon kanssa. Mikäli asia etenee päätöksenteossa, kunta myy omistamansa Antinrinteen kiinteistön yritykselle.

– Sosiaali- ja terveydenhuollon kiinteistöihin sisältyy iso riski kunnalle tulevaisuudessa, jos ne jäävät sote-uudistuksen seurauksena tyhjäksi tai vajaakäytölle. Kuntalain mukaan kunnan on huolehdittava asukkaidensa hyvinvoinnista ja alueen elinvoimasta. Sote-palvelut, -työpaikat ja -kiinteistöt tukevat vahvasti kunnan elinvoimaa ja kuntalaisten hyvinvointia, kunnan tiedotteessa todetaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.