Johanna Förstille Evijärvi-palkinto

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärveläislähtöinen laulaja–muusikko Johanna Försti (s. 1974) on palkittu Lions Clubin Evijärvi-palkinnolla. Huomionosoitus luovutettiin Förstille lauantaina, kun tämä konsertoi orkesterinsa kanssa Evijärvellä Alapään nuorisoseuralla.

Suurelle yleisölle Försti on tullut tunnetuksi ennen muuta Tanssii tähtien kanssa -orkesterin laulajana sekä vuoden 2016 Tähdet tähdet -ohjelman kilpailijana.

Mainos

Lue aiheesta lisää ensi viikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.