Partiolaiset antoivat lupauksensa Kortesjärvellä itsenäisyyspäivänä

Markki-partion uudet sudenpennut ja seikkailijoiksi siirtyneet partiolaiset antoivat partiolupauksensa. Lupauksen vastaan ottivat lippukunnan johtaja Sami Nuottimäki ja seikkailijaryhmän vetäjä Quentin Sobrie.
Markki-partion uudet sudenpennut ja seikkailijoiksi siirtyneet partiolaiset antoivat partiolupauksensa. Lupauksen vastaan ottivat lippukunnan johtaja Sami Nuottimäki ja seikkailijaryhmän vetäjä Quentin Sobrie.

Itsenäisyyspäivää vietettiin Kortesjärvellä perinteisin menoin: jumalanpalveluksen jälkeen sankaripatsaille laskettiin seppeleet. Samassa yhteydessä Markki-partion uudet sudenpennut ja seikkailijoiksi siirtyneet partiolaiset antoivat partiolupauksensa. Lupauksen vastaan ottivat lippukunnan johtaja Sami Nuottimäki ja seikkailijaryhmän vetäjä Quentin Sobrie. 

Pastori Nina Eskoli lähettää seppelpartion sankaripatsaille. Lippua kantaa Tuomas Isokangas, airueina Kerttu Korpi ja Venla Suomela. Seppelpartiossa Unto Lahti ja Jaakko Niemistö sekä Tarja Pellinen ja Janne Sankelo.
Pastori Nina Eskoli lähettää seppelpartion sankaripatsaille. Lippua kantaa Tuomas Isokangas, airueina Kerttu Korpi ja Venla Suomela. Seppelpartiossa Unto Lahti ja Jaakko Niemistö sekä Tarja Pellinen ja Janne Sankelo.
Sankaripatsaille laskettiin Kauhavan kaupungin ja seurakunnan sekä Kortesjärven Lions clubin seppeleet. Kaupungin ja seurakunnan puolesta laskijoina Janne Sankelo ja Tarja Pellinen. Kortesjärven Lions clubin puolesta Unto Lahti ja Jaakko Niemistö. Kuvat: Mauri Jokela.
Sankaripatsaille laskettiin Kauhavan kaupungin ja seurakunnan sekä Kortesjärven Lions clubin seppeleet. Kaupungin ja seurakunnan puolesta laskijoina Janne Sankelo ja Tarja Pellinen. Kortesjärven Lions clubin puolesta Unto Lahti ja Jaakko Niemistö. Kuvat: Mauri Jokela.

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.