Alajärvelläkin esiintyvä Ida Elina julkaisee musiikkia Kaija Kärkisen ja Ile Kallion kanssa

Ida Elina konsertoi Alajärven kirkossa torstaina 2. marraskuuta kello 18.
Ida Elina konsertoi Alajärven kirkossa torstaina 2. marraskuuta kello 18.
Ida Elina konsertoi Alajärven kirkossa torstaina 2. marraskuuta kello 18.
Ida Elina konsertoi Alajärven kirkossa torstaina 2. marraskuuta kello 18.

 Toimitus

KANSAINVÄLISTÄ uraa tekevä artisti ja popkantelisti Ida Elina julkaisee Kaija Kärkisen ja Ile Kallion kanssa Sade-sinkun 27. lokakuuta 2023. 

Ida Elina julkaisee Ile Kallion säveltämän ja Kaija Kärkisen sekä Ile Kallion sanoittaman vuonna 1994 vuonna julkaistun Sade-kappaleen. Kappale on trion sovittama. 

–Sade-biisi tuntui alusta saakka kuin kanteleelle tehdyltä ja kun tovin rohkeuden keräämisen jälkeen Kaijalle ja Ilelle ehdotettiin yhteistyötä, niin fiilis oli mahtava, kun he molemmat olivat heti mukana! Sade äänitettiin ja kuvattiin Espoon Laaksolahdessa hyvin sateisena päivänä ja lopputuloksesta tuli kyllä todella kaunis ja onnistunut. Mahtavaa saada tehdä yhteistyötä loistomuusikkojen kanssa, toteaa Ida Elina biisin taustaa.

Kärkisen ja Kallion julkaisema Sade-niminen albumi oli aikoinaan myyntimenestys.

–Sade-albumimme julkaistiin 28 vuotta sitten. Olimme todella iloisesti yllättyneitä, kun Ida Elina halusi tehdä siitä version, ja vielä yhdessä kanssamme. Arvostamme molemmat hänen taitoaan ja muusikkouttaan todella paljon. Emme olleet tavanneet koskaan aiemmin, mutta yhteistyömme oli alusta asti todella helppoa, välitöntä ja rentoa. Ja kyllä lopputulos kuulostaa meiltä kaikilta, kertoo Kaija Kärkinen tuoreesta sinkun julkaisusta.

Ida Elina on YouTube-ilmiö ja laulaja-lauluntekijä, joka on tehnyt kanteletta tunnetuksi. Hänet on palkittu lukuisilla tunnustuspalkinnoilla; Evento Awards Vuoden Esiintyjä, Vuoden Kantele -tunnustus, radioiden Vuoden Joululevy -palkinto, sekä lisäksi hän on voittanut 1. kansainvälisten kantelekilpailujen ammattilaissarjan. Hänet on äänestetty TOYP Suomi Vuoden Nuori Menestyjä 2021 yleisön suosikiksi.  Readme julkaisi “Ida Elina Popkanteletar” omaelämäkerran toukokuussa 2022. Vastikään hän konsertoi Taiwanissa, jossa hänen Fearless-albumi julkaistiin paikallisen levy-yhtiön toimesta elokuussa 2023.

Kappaleesta on työn alla myös pian julkaistava musiikkivideo.

Ida Elina konsertoi Alajärven kirkossa torstaina 2. marraskuuta kello 18.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.