Kari Nyyssönen valittiin vuoden 2024 Pohjanmaan Leijonaksi  

Lappajärveläinen Kari Nyyssönen palkittiin vuoden Pohjanmaan leijonana 2024.
Lappajärveläinen Kari Nyyssönen palkittiin vuoden Pohjanmaan leijonana 2024.
Lappajärveläinen Kari Nyyssönen palkittiin vuoden Pohjanmaan leijonana 2024.
Lappajärveläinen Kari Nyyssönen palkittiin vuoden Pohjanmaan leijonana 2024.

POHJANMAAN Lions Piiri on palkinnut lappajärveläisen Kari Nyyssösen arvostetulla Pohjanmaan leijona -tunnustuksella perustein ”Hän tekee hiljaista ja pyyteetöntä palvelutyötä oman klubinsa ja ympäristönsä hyväksi Lions-periaatteita noudattaen. Karilla on takanaan jo pidempi Lions-ura, hän on aina ollut siellä, missä palvelutehtävä on kutsunut.” 

Lappajärven Lions Club on ylpeä jäsenensä saamasta huomionosoituksesta. 

Mainos

Lions on puolueeton ja riippumaton hyväntekeväisyysjärjestö. Avustuskohteet ovat pääosin oman kunnan alueella, esimerkiksi apua tarvitsevien tukemista, erilaisia työtempauksia yhteiseksi hyväksi, koulu- ja opiskelustipendejä ja muita hankintoja. Lions-toimintaa tukemalla apu kohdistuu lyhentämättömänä omalle alueelle.   

Lue myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.