Pihasuunnittelija tietää, mitkä ovat yleisimmät kompastuskivet puutarhan laitossa – Yhdestä asiasta ei kannata säästää 

Marjo Joensuu mainitsee, että syysmaksaruoho on perhosten suosikki.
Marjo Joensuu mainitsee, että syysmaksaruoho on perhosten suosikki.
Marjo Joensuu mainitsee, että syysmaksaruoho on perhosten suosikki.
Marjo Joensuu mainitsee, että syysmaksaruoho on perhosten suosikki.
LAPPAJÄRVELÄINEN pihasuunnittelija Marjo Joensuu Viherjasmike-yrityksestä kertoo, että pihasuunnitelmia kysytään yhä enemmän varsinkin uudisrakentamisen yhteydessä, mutta myös silloin, kun vanhoja pihoja uudistetaan.  –Pihan toimivuus on tänä päivänä tärkeää. Ja kun piha...

LAPPAJÄRVELÄINEN pihasuunnittelija Marjo Joensuu Viherjasmike-yrityksestä kertoo, että pihasuunnitelmia kysytään yhä enemmän varsinkin uudisrakentamisen yhteydessä, mutta myös silloin, kun vanhoja pihoja uudistetaan. 

–Pihan toimivuus on tänä päivänä tärkeää. Ja kun piha…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.