Tänä kesänä Kaikki laulaa Kauhavalla!

Kaikki laulaa Kauhavalla -kiertue kokoaa laulajat Kortesjärvelle Suvipäivien yhteydessä. Kuva: Freepik.
Kaikki laulaa Kauhavalla -kiertue kokoaa laulajat Kortesjärvelle Suvipäivien yhteydessä. Kuva: Freepik.
Kaikki laulaa Kauhavalla -kiertue kokoaa laulajat Kortesjärvelle Suvipäivien yhteydessä. Kuva: Freepik.
Kaikki laulaa Kauhavalla -kiertue kokoaa laulajat Kortesjärvelle Suvipäivien yhteydessä. Kuva: Freepik.

Laulaminen tekee hyvää ihmiselle ja yhdessä laulaminen vielä parempaa. Yhteislaulu on ollut kulttuuripalveluiden tapahtumakyselyissä toivottu ohjelmanumero – siksipä tänä kesänä Kaikki laulaa Kauhavalla!

–Kaikki laulaa Kauhavalla on uusi tapahtumasarja, jossa Mika Peltoniemen kokoama livebändi säestää rennolla ja rytmikkäällä otteella yhteislaulua, kertoo kulttuuriohjaaja Laura Kivimäki.

Laulettavat kappaleet ovat valikoituneet mukaan radioiden top 10- ja lauletuimmat karaokekappaleet – tyyppisiltä soittolistoilta. Muutamia klassikoitakin on mukana, mutta mukana on paljon myös sellaista poppia, mitä autoradioissa on mukava luukuttaa ja laulaa mukana. Kuitenkin varmasti kaikille ja kaikenikäisille tuttua musiikkia.

Tapahtumia järjestetään kesän aikana neljä, yksi kussakin kaupunginosassa. Kesäkuussa lauletaan Alahärmässä ja Kortesjärvellä (osana Suvipäivien ohjelmaa) ja elokuussa Ylihärmässä (osana Elotrysköiden ohjelmaa) ja Kauhavan Mäenpäässä. Tapahtumiin on vapaa pääsy, mutta lauluvihkosta peritään pieni maksu.

–Tapahtumat järjestetään yhteistyössä alueen nuoriso- ja kyläseurojen kanssa. Menossa mukana ovat Härmänkylän ns., Kortesjärven Ylikylän ns., Ylihärmän ns. & Mäenpään kyläseura.

Lue myös nämä

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/05/09/mantelan-liikenne-kierratti-vakea-vappuna
Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.