Karikon kesässä soi 

Järvenkantamoiset -kokoonpanon Antti Purola, Anton Övermark, Maija Perälä ja Kaisa Perälä toivottavat kaikki tervetulleeksi Kevyesti kesään -konsertteihin.
Järvenkantamoiset -kokoonpanon Antti Purola, Anton Övermark, Maija Perälä ja Kaisa Perälä toivottavat kaikki tervetulleeksi Kevyesti kesään -konsertteihin.
Järvenkantamoiset -kokoonpanon Antti Purola, Anton Övermark, Maija Perälä ja Kaisa Perälä toivottavat kaikki tervetulleeksi Kevyesti kesään -konsertteihin.
Järvenkantamoiset -kokoonpanon Antti Purola, Anton Övermark, Maija Perälä ja Kaisa Perälä toivottavat kaikki tervetulleeksi Kevyesti kesään -konsertteihin.
LAPPAJÄRVELÄISEN Kulttuuriyhdistys Karikko ry:n kesä alkaa kevyen musiikin konserteilla. Karikon muusikoista koottu uusi kokoonpano Järvenkantamoiset esittää suomalaisten naisartistien tuotantoa akustiselle kokoonpanolle sovitettuna. Karikkolaisten Antti Purolan (harmonikka, piano), Kaisa Per...

LAPPAJÄRVELÄISEN Kulttuuriyhdistys Karikko ry:n kesä alkaa kevyen musiikin konserteilla. Karikon muusikoista koottu uusi kokoonpano Järvenkantamoiset esittää suomalaisten naisartistien tuotantoa akustiselle kokoonpanolle sovitettuna. Karikkolaisten Antti Purolan (harmonikka, piano), Kaisa Per…

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.