Förstin ja Plathánin konsertti on ainutlaatuinen ensiesitys- ”tällaista emme ole tehneet koskaan aiemmin”

Johanna Försti iloitsee päästessään pitkästä aikaa laulamaan Evijärven kirkkoon. Kuva: Johannalta.
Johanna Försti iloitsee päästessään pitkästä aikaa laulamaan Evijärven kirkkoon. Kuva: Johannalta.
Johanna Försti iloitsee päästessään pitkästä aikaa laulamaan Evijärven kirkkoon. Kuva: Johannalta.
Johanna Försti iloitsee päästessään pitkästä aikaa laulamaan Evijärven kirkkoon. Kuva: Johannalta.
EVIJÄRVELTÄ kotoisin oleva Johanna Försti aloitti musiikillisen uransa 10-vuotiaana viulunsoitolla. Päälle parikymppisenä rytmimusiikki vei mennessään ja viulistinura vaihtui laulamiseen. Johanna on laulanut useiden eri yhtyeiden ja artistien levyillä sekä toiminut lukuisten ork...

EVIJÄRVELTÄ kotoisin oleva Johanna Försti aloitti musiikillisen uransa 10-vuotiaana viulunsoitolla. Päälle parikymppisenä rytmimusiikki vei mennessään ja viulistinura vaihtui laulamiseen. Johanna on laulanut useiden eri yhtyeiden ja artistien levyillä sekä toiminut lukuisten ork…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.