Perttu Olli hamuaa menestystä Kempeleessä  – ei halua tulla verratuksi siskoonsa

Perttu Olli vietti juhannuksen kotimaisemissa Lappajärvellä.
Perttu Olli viettää juhannuksen kotimaisemissa Lappajärvellä.
Perttu Olli vietti juhannuksen kotimaisemissa Lappajärvellä.
Perttu Olli viettää juhannuksen kotimaisemissa Lappajärvellä.
KEMPELEEN Kirin alkukausi miesten Superpesiksessä on ollut mainio. Tärkeä palanen joukkueen pelikuvioita on koppari Perttu Olli. Lappajärvellä ensikosketuksen pesäpalloon saanut Olli pitää alkukautta kohtuullisen hyvänä, vaikka parannettavaa riittää. –Pelimme on ailahdellut, siihen...

KEMPELEEN Kirin alkukausi miesten Superpesiksessä on ollut mainio. Tärkeä palanen joukkueen pelikuvioita on koppari Perttu Olli. Lappajärvellä ensikosketuksen pesäpalloon saanut Olli pitää alkukautta kohtuullisen hyvänä, vaikka parannettavaa riittää.

–Pelimme on ailahdellut, siihen…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.