Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Siina &Taikaradio-Trion konsertti

kesäkuu 30 klo. 15:00 - 16:00

Vapaa

Siina & Taikaradio-orkesterin trion Taikaradio matkustaa -konsertti Evijärvellä.

Siina & Taikaradio- orkesterin trio esiintyy Evijärvellä Alapään nuorisoseuran kesälavalla, osoitteessa Vasikka-ahontie 22 62540 Evijärvi, sunnuntaina 30.6 klo. 15.00 alkaen.

Vapaa pääsy!

Taikaradio on valmiina lähtemään matkalle. Siina & Taikaradio -Orkesterin TRIO kutsuu koko perheen hauskalle musiikkiretkelle. Kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin!

Kaikkien lauluapua tarvitaan, jotta matkustaminen on mahdollista. Minkälainen musiikkiseikkailu meitä odottaa ja keitä tapaamme vauhdikkaalla matkalla? Taikaradio -Orkesterin Trion akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin perinteisten tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin!

Tapahtuman järjestää Alapään nuorisoseura ja MLL:n Evijärven paikallisyhdistys. Tapahtuman pääsponsorina toimii POP pankki.

Paikalla konserttikävijöitä palvelee kioski (kortti- ja käteismaksu).

Pakkaa mukaasi viltti ja hauskaa kesämieltä. Tervetuloa kaikki mukaan yhteiseen ja iloiseen musiikkiseikkailuun!☀️

Tiedot

Päivämäärä:
kesäkuu 30
Aika:
15:00 - 16:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Evijärven Alapään nuorisoseura
Vasikka-ahontie 22
Evijärvi, 62540 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA