Ensiapuryhmä elvytetään Evijärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EA-ryhmän puheenjohtaja Anna Paalanen kertoo, että tällä hetkellä toiminnassa on mukana kuusi vanhaa EA-ryhmäläistä. Lisää kuitenkin tarvitaan, että toiminta saadaan pyöräytettyä kunnolla käyntiin.

–Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita, Paalanen kertoo.

Paalasen mukaan harrastuksen aloittamiseksi ei vaadita aiempaa kokemusta, sillä Suomen Punaisen ristin Länsi-Suomen piiri on järjestämässä Evijärvellä syksyn aikana EA1- ja päivystyskurssin. EA 1 alkaa tiistaina 10. lokakuuta.

Lue aiheesta lisää Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.