Kukin laulaa äänellään – kesäisissä lauluhetkissä tavataan tuttuja

Porukkaan kaivataan lisää vapaaehtoisia, kertovat Sisko Lehto (vas.), Minna Koponen, Elsa Rajala ja Liisa Niemi. Tyytyväiset osallistujat sekä tunne asian merkityksellisyydestä ovat vapaaehtoisen saama palkkio.
Porukkaan kaivataan lisää vapaaehtoisia, kertovat Sisko Lehto (vas.), Minna Koponen, Elsa Rajala ja Liisa Niemi. Tyytyväiset osallistujat sekä tunne asian merkityksellisyydestä ovat vapaaehtoisen saama palkkio.
Porukkaan kaivataan lisää vapaaehtoisia, kertovat Sisko Lehto (vas.), Minna Koponen, Elsa Rajala ja Liisa Niemi. Tyytyväiset osallistujat sekä tunne asian merkityksellisyydestä ovat vapaaehtoisen saama palkkio.
Porukkaan kaivataan lisää vapaaehtoisia, kertovat Sisko Lehto (vas.), Minna Koponen, Elsa Rajala ja Liisa Niemi. Tyytyväiset osallistujat sekä tunne asian merkityksellisyydestä ovat vapaaehtoisen saama palkkio.
”TAVATAAN torilla torstaina kunnan kulmilla” oli monenlaista vapaaehtoistyötä tekevän ja tehneen Elsa Rajalan idea, kun lauluhetkiä käynnistettiin kahdeksan vuotta sitten Lappajärvellä. Tänä kesänä tapaamisia on viisi kesä-heinäkuussa kunnantalon edessä. Tapahtumat tehdään yh...

”TAVATAAN torilla torstaina kunnan kulmilla” oli monenlaista vapaaehtoistyötä tekevän ja tehneen Elsa Rajalan idea, kun lauluhetkiä käynnistettiin kahdeksan vuotta sitten Lappajärvellä. Tänä kesänä tapaamisia on viisi kesä-heinäkuussa kunnantalon edessä.

Tapahtumat tehdään yh…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.