Evijärven Kukka- ja Hautauspalvelu Kyyhkynen laajensi Kauhavalle

Avajaispäivänä paikalla asiakkaita palvelemassa olivat omistajat Taisto Pahkakangas (oik.) ja Tiina Pahkakangas sekä floristi Johanna Haapaharju.
Avajaispäivänä paikalla asiakkaita palvelemassa olivat omistajat Taisto Pahkakangas (oik.) ja Tiina Pahkakangas sekä floristi Johanna Haapaharju.
Avajaispäivänä paikalla asiakkaita palvelemassa olivat omistajat Taisto Pahkakangas (oik.) ja Tiina Pahkakangas sekä floristi Johanna Haapaharju.
Avajaispäivänä paikalla asiakkaita palvelemassa olivat omistajat Taisto Pahkakangas (oik.) ja Tiina Pahkakangas sekä floristi Johanna Haapaharju.
KAUHAVALLA maanantaina 17. kesäkuuta vietti avajaisiaan Evijärven Kukka-ja Hautauspalvelu Kyyhkynen K-Supermarketissa sijaitsevissa toimitiloissaan. Yrityksen palvelut Kauhavalla ovat samat kuin Evijärvenkin toimipisteellä. Kyyhkysen palveluihin kuuluvat hautapalvelut kotimaisine arkkuineen, jo...

KAUHAVALLA maanantaina 17. kesäkuuta vietti avajaisiaan Evijärven Kukka-ja Hautauspalvelu Kyyhkynen K-Supermarketissa sijaitsevissa toimitiloissaan. Yrityksen palvelut Kauhavalla ovat samat kuin Evijärvenkin toimipisteellä. Kyyhkysen palveluihin kuuluvat hautapalvelut kotimaisine arkkuineen, jo…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.