Lahdenkylän koulu puretaan

Lahdenkylän koulun purkaminen kilpailutetaan Evijärvellä.
Lahdenkylän koulun purkaminen kilpailutetaan Evijärvellä.
Lahdenkylän koulun purkaminen kilpailutetaan Evijärvellä.
Lahdenkylän koulun purkaminen kilpailutetaan Evijärvellä.

EVIJÄRVEN kunnanhallitus päätti 10. kesäkuuta valtuuttaa teknisen toimen kilpailuttamaan Lahdenkylän koulun purku. Valtuusto linjasi huhtikuussa, ettei kiinteistöä yritetä myydä. Kiinteistöllä oleva kaukalo jätetään paikoilleen ja myöhemmin varattavan määrärahan turvin alueelle tehdään puistomaiset istutukset ja leikkikenttävälineistöä päivitetään. Sähkö ja vesi katkaistaan niin, että kaukalon käyttömahdollisuus kuitenkin säilyy.

Kunnanhallitus hyväksyi muutetun Geopark Kraatterijärven hallinnointisopimuksen.

Kirsilän yksityistien tilanteen käsittely päätettiin siirtää seuraavaan kokoukseen.

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA