Messuille kootaan evijärveläinen osaaminen

Evijärvellä valmistaudutaan parhaillaan Evijärvi tuottaa -messuihin, jotka pidetään Evijärven nuorisoseuralla lauantaina 9. syyskuuta. Tapahtuman järjestävät Evijärven Yrittäjät, yrittäjäyhdistyksen Elinvoimainen Evijärvi -hanke sekä Evijärven kunta.

Nimensä mukaisesti tapahtuma esittelee evijärveläistä osaamista. Tapahtuman käytännön toteutuksessa onkin mukana runsaasti evijärveläisiä yrityksiä, yhdistyksiä ja muita toimijoita, joista kootaan nuorisoseuralle erilaisia osastoja teemoittain. Päivän ohjelmaan kuuluu myös hyväntekeväisyyshuutokauppa sekä yritys- ja maatilavierailukohteita.

Tapahtuman kohderyhmänä on oman kunnan lisäksi lähipitäjien asukkaat. Kunnan kehityssihteeri Sanna Syrjälä lupaa, että messuilla on kävijöille tarjolla paitsi ostettavaa myös monenlaista katseltavaa ja koettavaa. Tekemistä löytyy kaikenikäisille.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.