Joulutunnelma täytti Evijärven Vasikka-ahon

Simon Snellman (vas.) Minna Granvik, Jonna Lappinen sekä Tony Granvik olivat järjestämässä jouluista kinkkubingoa Evijärven Alapään nuorisoseuralla.
Simon Snellman (vas.) Minna Granvik, Jonna Lappinen sekä Tony Granvik olivat järjestämässä jouluista kinkkubingoa Evijärven Alapään nuorisoseuralla.

JOULUKUUTA vietetään useissa kunnissa yhteisöllisen toiminnan merkeissä. Näin oli myös sunnuntaina, kun Evijärven Lahdenkylän Vasikka-aho keräsi tunnelmoimaan jouluilon äärelle. Jopa kahden eri tapahtuman voimin. 

Iltapäivän ensimmäinen tapahtuma järjestettiin kylätalo Sopulassa joulunavajaisten merkeissä. Tapahtuman alkajaisiksi kylätien jouluvalot syttyivät. Sen jälkeen halukkaat pääsivät nauttimaan joulupuurosta kahvimakeineen sekä haitarimusiikin säveliä kuunnellen. Kylätalo oli täynnä lämminhenkistä tunnelmaa, kun pöydät täyttyivät joulunavajaisväestä. 

Kinkkubingosta suunnitellaan perinnettä

Kylläisellä vatsalla olikin hyvä jatkaa seuraavaan tapahtumaan, joka järjestettiin Alapään nuorisoseuralla, jonne seuran talkooväki oli valmistellut jouluisen kinkkubingo-tapahtuman. Viisi potraa kinkkupakettia suklaakonvehtien kera löysi illan aikana uudet kodit. Myös pienempiä palkintoja oli tarjolla useita ja jännitys kutkutti illan aikana arviolta reilua kuuttakymmentä bingo-osallistujaa. 

ALAPÄÄN NUORISOSEURAN talkooväki iloitsi tapahtuman runsaasta huomiosta sekä onnistuneesta joulubingosta. Tony Granvik, yksi nuorisoseuran aktiiveista, kertoo, että aikoinaan bingotoimintaa nuorisoseuralla on ollut enemmänkin.

–Mutta siitä on lähes neljäkymmentä vuotta, naurahtaa Granvik.

–Ensi jouluna järjestetään uudestaan ja tarkoituksena olisi sitten jo marraskuussa aloittaa kinkkubingot, jatkaa Minna Granvik. 

Pian vuoden toiminnassa ollut uusi hallitus kokee, että ideoita on tullut ja toimintaa on ilolla järjestetty.

–Rohkeasti porukkaan mukaan, jos vain yhtään on intoa, toivotaan hallituksen riveistä.

–Tarkoitus ei ole, että mukana täytyisi olla koko ajan, vaan jokaisella on varmasti osa-alueita joissa olisi hyvä, jatkaa Jonna Lappinen. 

Yhteisöllisyyttä ja yhteistä tekemistä, siitä hallituksen mielestä nuorisoseuratoiminnassa on pohjimmiltaan kyse. Hyvällä ja rennolla mielellä. 


Noora Tupeli

Joko luit nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.