Viikon 50 Lyhyet uutiset: Hautamäelle hopeaa Thaimaassa

Sami Hautamäki menestyi Thaimaassa käydyissä kansainvälisissä ammuntakisoissa. Arkistokuva.
Sami Hautamäki menestyi Thaimaassa käydyissä kansainvälisissä ammuntakisoissa. Arkistokuva.

ALAJÄRVELÄISAMPUJA Sami Hautamäki kisasi 8. joulukuuta Shotgun World Shoot -kisassa Thaimaassa ja saavutti modifioidussa kokonaisuudessa hopeasijan. Raine Peltokoski vei kansainvälisen kisan voiton. Suomi otti joukkuekultaa.

EJ-Lämpö Soinin vuoden yrittäjäksi

SOININ Yrittäjät on valinnut 1999 perustetun EJ-Lämmön Soinin Vuoden yritykseksi. Esa, Elina ja Emilia Järvelän omistaman ja Esa ja Salla-Maria Järvelän vetämän yrityksen päätoimialaksi on turvetuotannon alas ajamisen myötä noussut kierrätyspuun käsittely ja murskaus.

JPK nousi kärkeen

JPK nousi jääkiekon kolmosdivarin lohkokärkeen voitettuaan aiemmin ykköspaikalla majailleen KieHan jatkoaikamaalilla lukemin 6–5. JPK nousi tasoihin kolmannessa erässä neljän maalin taka-asemasta. Ilya Barinov ratkaisi ottelun ajassa 61:04. Seuraavaksi JPK kohtaa KiVan perjantaina kotiottelussa kello 19 Kivan, joka löylytti Akatemiaa viikonloppuna lukemin 8–1.

Salibandymiehillä kova päivä

SC Alajärven miesten kotiturnaus ei tuonut kauden avausvoittoa. Järviseutulaiset ovat nelosdivarin lohkossaan viimeisenä. SC taipui Alavudelle luvuin 9–2 ja SPV IV:lle 5–1. Henri Jäntti ja Joona Tuominen vastasivat SC:n maaleista. Seuraava turnaus on ohjelmassa loppiaisena Qmax-areenalla.

Talvipesis käynnistyy

MIESTEN Talvisuperin ensimmäiset ottelut käydään viikonloppuna. Pelit aloittaa kesän finaalikaksikko: Vimpelin Veto ja Manse PP kohtaavat Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 16. joulukuuta kello 17. Ankkurit aloittaa talvipelikautensa 28. joulukuuta Kuopio-hallissa missä se kohtaa Hyvinkään Tahkon kello 19. 29. joulukuuta Kuopio-hallissa pelaavat sekä Veto että Ankkurit.

Silja Viita siirtyy Vimpeliin

NAISTEN Korisliigassa pelaava Vimpelin Veto on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Silja Viidan kanssa. 185-senttinen laitahyökkääjä siirtyy Vetoon Forssasta, jossa hän tehtaili viime kaudella 10,3 pistettä ja 6,8 levypalloa ottelua kohden.

Viita aloitti uransa Korisliigassa kaudella 2016-17 Vimpelin väreissä. Pääsarjatasolla Viita on edustanut myös helsinkiläistä HBA:ta kolmen kauden ajan. Lapuan Korikobrien kasvatti on pelannut yhden kauden Ruotsin pääsarjassa IK EOS-joukkueessa. Viita on kuulunut myös Suomen naisten maajoukkueryhmään ja aikuisten maaotteluita on kertynyt uran aikana 11.

Aiheesta meillä aiemmin julkaistua

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.