Juhlahumu jatkuu – Järviseudun sanomien digilehti ilmestyy tänään

Vuoden toiseksi viimeinen Järviseudun Sanomien numero ilmestyy tänään 13. joulukuuta 2023 kello 16 lehden kotisivulle.
Vuoden toiseksi viimeinen Järviseudun Sanomien numero ilmestyy tänään 13. joulukuuta 2023 kello 16 lehden kotisivulle.

Vuoden toiseksi viimeinen Järviseudun Sanomien numero ilmestyy tänään 13. joulukuuta 2023 kello 16 lehden kotisivulle. Numerossa 50 on tarjolla runsas kattaus itsenäisyyspäivän tunnelmiin sekä sanoin että kuvin. Myös loppuvuoden palkitsemiset jatkuvat: Kortesjärven vuoden yrittäjä on Korven tila, Lappajärven kunnan kulttuuripalkinnon saivat Aino Alppinen ja Jouni Jokitalo ja lehdestä selviää myös, ketkä ovat Alajärven ja Soinin kulttuuripalkintojen saajat 2023.

Evijärven vasikka-aholla vietettiin joulunavaustapahtumaa ja Alapään Nuorisoseuralla jännitettiin bingon merkeissä.

MTK:n yhdistykset Järviseudulla yhdistyvät. Ensi vuoden alusta MTK-Järviseutu edustaa evijärveläisiä, lappajärveläisiä ja vimpeläisiä maanviljelijöitä ja tuottajia.

Viikon persoona on vimpeliläinen Tuija Isoketo, joka palasi hoitovapaalta kauneusalan yrittäjäksi. Jo aiemmin hänen yrityksensä nimi oli Kauneustupa, nyt uudet toimitilat sijaitsevat ihan oikeassa tuvassa! Isoketo kertoo, kuinka hän on löytänyt helpotuksen omiin terveysongelmiinsa kokonaisvaltaisista ratkaisuista pelkkien oireiden hoitamisen sijaan.

Lehdessä kurkistetaan myös himmeleiden maailmaan ja urheiluakin on luvassa kokonainen aukeamallinen!

Kipin kapin lukemaan heti kello 16!!

Luitko jo nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.