Hautamäkeä muistettiin

Alajärveläinen practical-ampuja Sami Hautamäki sai tunnustusta viikonloppuna järjestetyssä Suomen Ampumaurheiluliiton kauden päätöstapahtumassa.

SUOMEN Ampumaurheiluliitto on nimennyt practicalampuja Sami Hautamäen Vuoden kivääripracticalampujaksi. Pohjanmaan Practicalia edustava alajärveläinen sai myös urheilijan kultaisen ansiomerkin jalokivellä sekä erikoismaininnan kivääripracticalin MM-joukkue-edustuksesta. SAL jakoi muistamisia viikonloppuna Kisakalliossa järjestetyssä Grande Finale -tapahtumassa.

Hautamäki voitti kivääripracticalin standard-sarjan MM-kultaa Ruotsin kisoissa elokuussa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.