Vedon pistetili avautui voitolla Hyvinkäästä

Minttu Isoranta ja Riikka Kujala juhlivat onnistumista.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Viime kaudella pronssia ottanut Hyvinkään joukkue on uudistunut, ja päävalmentaja Miika Sopanen ennustaa kaudesta vaikeaa: vastuunkantajista on pulaa. Hyvinkää onkin pelatun kierroksen jälkeen ainoa nollilla oleva joukkue. –Meidän täytyy pystyä ihan suorituskyvyn ja -tason ihan ylälaidassa pelaamaan, että pärjäämme vastustajille.

VEDON tavoitteena oli parantaa levypallopelaamista edellisestä pelistä (häviö keskiviikon ottelusta PeliKarhuja vastaan 90–71), missä osittain onnistuttiin, ja pallon liikuttamista hyökkäyspäässä maltillisesti, mikä onnistuikin päävalmentaja Jarkko Havun mukaan kaikissa muissa erissä paitsi toisessa. –Puolustaminen onnistui riittävän hyvin, yleensäkin, jos vastustaja jää noin 50 pisteeseen, sillä kyllä pärjää. Kaikki pelasivat hyvän ottelun, hyökkäys kulki sujuvasti, ja sen kruunasi hyvä heittopäivä.

Havu oli hyvin tyytyväinen vaihtopenkin ja ylipäätään suomalaispelaajien suorituksiin. –Suomalaispelaajat tekivät vajaa 30 pistettä. Tarvisimme heiltä parikymmentä pinnaa ottelussa amerikkalaisten lisäksi, se riittäisi siihen, että useampiakin voittoja saataisiin. Minttu Isoranta pelasi näkemykseni mukaan uransa parhaan naisten Korisliiga-ottelunsa. Hän on saanut itseluottamusta ja suoritusvarmuutta huikeasti.

Kaikki kokoonpanossa olleet saivat tehoja pöytäkirjaan. Pihla Jaatinen avasi pistetilinsä naisten Korisliigassa kolmen pisteen heitolla. Minttu Isorannalle merkittiin 7/1/1, Riikka Kujalalle 4/2, Abria Tricelle 25/14/3, Anni Kujalalle 8/3/1, Taru Timolle 3/3/3, Amy Griffinille 18/1/2, Miina Lapilalle 3/2/3 ja Jamee Swanille 11/14/2. Ottelun parhaana palkittu Trice on sarjan kolmanneksi kovin korintekijä 23.2 pisteen keskiarvolla. Griffin löytyy sijalta 6.

SEURAAVAN ottelunsa Veto pelaa 2. marraskuuta vieraissa Kouvottaria vastaan kello 17 alkaen. Ottelua voi seurata Elisa Viihde Sport -palvelusta. Kouvottaret ovat sarjakärjessä ilman tappioita.  

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.