Evijärvi valmistautuu juhlimaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven kunta valmistautuu ensi vuonna vietettävään kunnan 150-vuotisjuhlavuoteen sekä Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaan. Evijärvellä juhlavuoden tapahtumia valmistelee ja koordinoi juhlatoimikunta, joka kutsuu kuntalaisia suunnittelemaan ja toteuttamaan juhlavuoden ohjelmaa. Ohjelmaehdotuksia voi tehdä kuntaan lokakuun loppuun saakka.

Juhlallisuudet jaetaan neljään erilliseen teemaviikkoon. Juhlaviikot teemoineen ovat: viikko 10 kunta tutuksi kuntalaisille, viikko 23 elinvoima, liikunta ja hyvinvointi, viikko 36 yritteliäisyys, yrittäminen ja elinkoinet sekä viikko 49 itsenäisyys, taide ja kulttuuri. Pääjuhlaa vietetään viikolla 23.

– Teemoihin sopivia ohjelma- tai tapahtumaehdotuksia voivat lähettää yksityishenkilöt, yhteisöt, työryhmät, yrittäjät, koululuokat ja harrastajaryhmät. Juhlavuoden tapahtumiksi valitaan tapahtuman teemaan sopivaa sisältöä juhlaviikoille ja ne kootaan tapahtumakalenteriksi, kertoo Evijärven kehityssihteeri Riikka Uoti.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.