Lappajärvellä vietettiin kuntaan muuttaneiden päivää 

Kuntaan muuttaneiden päivää Välijoen rannalla viettivät Annie Laitila, Päivi Huhtala, Juha-Matti Näykki, Markku Pohjoisaho, Stanislav Partola, Tarja Puro, Dmytro Stanislavchuk, Damian Rohozinsky äitinsä Yana Rohozinskan sylissä, Sami Alasara ja Anssi Kuusela.
Kuntaan muuttaneiden päivää Välijoen rannalla viettivät Annie Laitila, Päivi Huhtala, Juha-Matti Näykki, Markku Pohjoisaho, Stanislav Partola, Tarja Puro, Dmytro Stanislavchuk, Damian Rohozinsky äitinsä Yana Rohozinskan sylissä, Sami Alasara ja Anssi Kuusela.
Kuntaan muuttaneiden päivää Välijoen rannalla viettivät Annie Laitila, Päivi Huhtala, Juha-Matti Näykki, Markku Pohjoisaho, Stanislav Partola, Tarja Puro, Dmytro Stanislavchuk, Damian Rohozinsky äitinsä Yana Rohozinskan sylissä, Sami Alasara ja Anssi Kuusela.
Kuntaan muuttaneiden päivää Välijoen rannalla viettivät Annie Laitila, Päivi Huhtala, Juha-Matti Näykki, Markku Pohjoisaho, Stanislav Partola, Tarja Puro, Dmytro Stanislavchuk, Damian Rohozinsky äitinsä Yana Rohozinskan sylissä, Sami Alasara ja Anssi Kuusela.

LAPPAJÄRVEN kuntaan muuttaneiden päivää vietettiin keskiviikkona 29. toukokuuta Kanavapuiston laavulla.  

–Tapahtuman idea on saanut alkunsa kehittämisvaliokunnasta, ja kunnan johtoryhmässä tätä on suunniteltu jo pitkään, pohtivat Lappajärven kunnanjohtaja Sami Alasara ja sivistysjohtaja Tarja Puro.  

Tilaisuuteen oli saapunut yhteensä viisi kuntaan muuttanutta, joista yksi oli paluumuuttaja ja neljä vuonna 2022 Ukrainasta muuttanutta. Heillä oli ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua kunnan henkilöstöön, sillä Alasaran ja Puron lisäksi paikalla olivat hallintojohtaja Päivi Huhtala, viestintä- ja hankekoordinaattori Annie Laitila, vapaa-aikasihteeri Anssi Kuusela ja tekninen johtaja Juha-Matti Näykki.  

Tilaisuus järjestettiin ensimmäisen kerran ja vaikka väkeä oli saapunut paikalle harmillisen vähän, järjestämistä harkitaan jatkossakin. Tarjolla oli kodassa paistettujen makkaroiden lisäksi mehua ja keksiä. Illan päätteeksi kunta muisti muuttaneita Jokipiin pellavan Pala Taivasta -kylpypyyhkeillä. Lappajärvelle on vuoden 2023–2024 aikana muuttanut kaksikymmentäkolme henkilöä, joista kahdeksan on ulkomaalaista. Poismuuttaneita on kolmekymmentä, joista yksitoista ulkomaalaista.  

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.