Vimpelin Osuuspankin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Berit Kangasaho

Berit Kangasaho. Kuva: Vimpelin Osuuspankki.
Berit Kangasaho. Kuva: Vimpelin Osuuspankki.
Berit Kangasaho. Kuva: Vimpelin Osuuspankki.
Berit Kangasaho. Kuva: Vimpelin Osuuspankki.

VIMPELIN OSUUSPANKIN hallintoneuvosto valitsi 3. kesäkuuta pitämässään kokouksessa uudeksi toimitusjohtajaksi tradenomi Berit Kangasahon. Hän on työskennellyt Vimpelin Osuuspankissa vuodesta 2012.

–Olemme tyytyväisiä, että saamme pankkimme toimitusjohtajaksi monipuolisen rahoitusalan osaajan. Berit Kangasahon työtehtäviin on viimeisten vuosien aikana kuulunut myös hallinnon tehtäviä, joten hänellä on niistä jo kokemusta. Viime ajat hän on toiminut pankkimme vt. toimitusjohtajana ja suoriutunut tässä tehtävässä hyvin. Beritillä on hyvä tuntemus Vimpelin Osuuspankista, sen toimialueesta, asiakkaista ja henkilökunnasta. Hän oli valintaprosessissa ja soveltuvuusarvioinneissa paras vaihtoehto, kertoo valinnassa mukana ollut Vimpelin Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Tuomas Mäkelä.

–Vimpelin Osuuspankki on hyvässä kunnossa, joten minun on mukavaa tarttua toimeen. Asiantuntevan ja minulle jo valmiiksi tutun henkilöstön ja hallinnon kanssa on erinomaiset mahdollisuudet viedä pankkia laadukkaasti eteenpäin, asiakkaidemme hyväksi, Berit Kangasaho kertoo.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.