Kirsiläntien tilanne kunnanhallituksen keskusteltavaksi

Evijärven teknisen lautakunnan päätöksiä toukokuun kokouksesta.
Evijärven teknisen lautakunnan päätöksiä toukokuun kokouksesta.
Evijärven teknisen lautakunnan päätöksiä toukokuun kokouksesta.
Evijärven teknisen lautakunnan päätöksiä toukokuun kokouksesta.
KIRSILÄNTIEN tienhoitokunta on ollut kuntaan yhteydessä useaan otteeseen Kirsilän yksityistien hoitokustannusten suuremmasta avustamisesta tai esimerkiksi tien ottamisesta kunnan hoidettavaksi. Edellisen käsittelyn jälkeen tiekunnan edustajat ovat lähettäneet Evijärven tekniselle lautakunna...

KIRSILÄNTIEN tienhoitokunta on ollut kuntaan yhteydessä useaan otteeseen Kirsilän yksityistien hoitokustannusten suuremmasta avustamisesta tai esimerkiksi tien ottamisesta kunnan hoidettavaksi. Edellisen käsittelyn jälkeen tiekunnan edustajat ovat lähettäneet Evijärven tekniselle lautakunna…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.