Evijärvi valitsi Geopark-konferenssin osallistujat

Evijärven kunnanhallituksen kokouksessa valittiin edustajat Unescon Geopark-konferenssiin.
Evijärven kunnanhallituksen kokouksessa valittiin edustajat Unescon Geopark-konferenssiin.
Evijärven kunnanhallituksen kokouksessa valittiin edustajat Unescon Geopark-konferenssiin.
Evijärven kunnanhallituksen kokouksessa valittiin edustajat Unescon Geopark-konferenssiin.
EVIJÄRVEN kunnanhallitus päätti 27. toukokuuta, että Evijärven edustajina Euroopan Geopark-verkostojen konferenssiin Islannin Reykjanessa lokakuussa osallistuvat kunnanhallituksen puheenjohtaja Alina Lehto sekä hallintojohtaja Urho Möller. Alustava kustannusarvio on 2 500 euroa per osall...

EVIJÄRVEN kunnanhallitus päätti 27. toukokuuta, että Evijärven edustajina Euroopan Geopark-verkostojen konferenssiin Islannin Reykjanessa lokakuussa osallistuvat kunnanhallituksen puheenjohtaja Alina Lehto sekä hallintojohtaja Urho Möller.

Alustava kustannusarvio on 2 500 euroa per osall…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.