Kestävän kehityksen hanke käynnisti konkreettisia tekoja – ”Aihe on nyt helpommin lähestyttävissä, kun koulu tukee ja järjestää mahdollisuuksia keskustelulle ympäristöasioista” 

Oppilastiimi paikalla, johon kotalaavu rakennetaan. 
Oppilastiimi paikalla, johon kotalaavu rakennetaan. 
Oppilastiimi paikalla, johon kotalaavu rakennetaan. 
Oppilastiimi paikalla, johon kotalaavu rakennetaan. 
PERUSOPETUKSEN Ilmasto- ja kestävyyskasvatukseen myönnettiin opetushallituksen toimesta AVIKE-hankerahaa Alajärven yläkoululle ja Vimpelin yhteiskoululle yhteensä 54 899 euroa. Hanke käynnistyi lokakuussa 2022 ja päättyy 31. joulukuuta 2024. Kouluissa käynnistettiin hankkeen tiimoilta kest...

PERUSOPETUKSEN Ilmasto- ja kestävyyskasvatukseen myönnettiin opetushallituksen toimesta AVIKE-hankerahaa Alajärven yläkoululle ja Vimpelin yhteiskoululle yhteensä 54 899 euroa. Hanke käynnistyi lokakuussa 2022 ja päättyy 31. joulukuuta 2024. Kouluissa käynnistettiin hankkeen tiimoilta kest…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.