”Ikuinen opiskelija” luki viisikymppisenä kasvatustieteiden maisteriksi 

– Olen aina tykännyt äidinkielestä, ja se on Päkän eli legendaarisen äidinkielenopettaja Rauha Pahkalan ansiota, muistelee Anni Österberg. – En pitänyt matikasta, jolloin Päkä sanoi: Anni, eihän sitä tiedä, vaikka sinusta tulisi maanmittausinsinööri. Kuva Österbergien kotialbumista.
– Olen aina tykännyt äidinkielestä, ja se on Päkän eli legendaarisen äidinkielenopettaja Rauha Pahkalan ansiota, muistelee Anni Österberg. – En pitänyt matikasta, jolloin Päkä sanoi: Anni, eihän sitä tiedä, vaikka sinusta tulisi maanmittausinsinööri. Kuva Österbergien kotialbumista.
– Olen aina tykännyt äidinkielestä, ja se on Päkän eli legendaarisen äidinkielenopettaja Rauha Pahkalan ansiota, muistelee Anni Österberg. – En pitänyt matikasta, jolloin Päkä sanoi: Anni, eihän sitä tiedä, vaikka sinusta tulisi maanmittausinsinööri. Kuva Österbergien kotialbumista.
– Olen aina tykännyt äidinkielestä, ja se on Päkän eli legendaarisen äidinkielenopettaja Rauha Pahkalan ansiota, muistelee Anni Österberg. – En pitänyt matikasta, jolloin Päkä sanoi: Anni, eihän sitä tiedä, vaikka sinusta tulisi maanmittausinsinööri. Kuva Österbergien kotialbumista.
LÄÄKINTÄVOIMISTELIJAKSI eli nykykielellä fysioterapeutiksi havitellut, Lappajärveltä vuonna 1974 ylioppilaaksi valmistunut Anni Melleri, harhautui puoleksi vuodeksi töihin Hyrylän päiväkotiin. Ala vei mennessään ja Annista tuli lastentarhanopettaja ja kypsässä iässä tehtyjen opintoj...

LÄÄKINTÄVOIMISTELIJAKSI eli nykykielellä fysioterapeutiksi havitellut, Lappajärveltä vuonna 1974 ylioppilaaksi valmistunut Anni Melleri, harhautui puoleksi vuodeksi töihin Hyrylän päiväkotiin. Ala vei mennessään ja Annista tuli lastentarhanopettaja ja kypsässä iässä tehtyjen opintoj…

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.