Kivitipun kohtalo puhututtaa Lappajärvellä: ”Ottaa päästä”

Lappajärveläismiehet toivoivat, että Kivitipun toiminta saataisiin jollakin keinolla jatkumaan.
Lappajärveläismiehet toivoivat, että Kivitipun toiminta saataisiin jollakin keinolla jatkumaan.
Lappajärveläismiehet toivoivat, että Kivitipun toiminta saataisiin jollakin keinolla jatkumaan.
Lappajärveläismiehet toivoivat, että Kivitipun toiminta saataisiin jollakin keinolla jatkumaan.
Kivitippu Spa tiedottaa kotisivullaan, että hotellista on uloskirjauduttava viimeistään 3. huhtikuuta. Ravintolapalvelut jatkuvat 5. huhtikuuta saakka. Hyvinvointipalvelut jatkuvat toistaiseksi normaalisti. PÄÄSIÄISVIIKOLLA Lappajärvellä kahdeksan hengen miesporukassa puitiin Kivitipun k...

Kivitippu Spa tiedottaa kotisivullaan, että hotellista on uloskirjauduttava viimeistään 3. huhtikuuta. Ravintolapalvelut jatkuvat 5. huhtikuuta saakka. Hyvinvointipalvelut jatkuvat toistaiseksi normaalisti.

Mainos

PÄÄSIÄISVIIKOLLA Lappajärvellä kahdeksan hengen miesporukassa puitiin Kivitipun k…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.