The Heels -yhtyeen musiikkivideo julkistetaan pian 

Rene Mattila ohjasi, kuvasi ja leikkasi musiikkivideon näyttötyönään. Kuva: Pekka Rantakangas.
Rene Mattila ohjasi, kuvasi ja leikkasi musiikkivideon näyttötyönään. Kuva: Pekka Rantakangas.
Rene Mattila ohjasi, kuvasi ja leikkasi musiikkivideon näyttötyönään. Kuva: Pekka Rantakangas.
Rene Mattila ohjasi, kuvasi ja leikkasi musiikkivideon näyttötyönään. Kuva: Pekka Rantakangas.
VIMPELILÄINEN rockabillybändi The Heels on jo vuosien ajan vahvistanut jalansijaansa keikkailevien yhtyeiden listoilla. Nyt bändin perustajajäsenet ja veljekset Kimmo ja Mikko Mattila ovat jälleen yhden toteutuvan unelman äärellä, kun 5. huhtikuuta ilmestyy bändin ensimmäinen musiikkivide...

VIMPELILÄINEN rockabillybändi The Heels on jo vuosien ajan vahvistanut jalansijaansa keikkailevien yhtyeiden listoilla. Nyt bändin perustajajäsenet ja veljekset Kimmo ja Mikko Mattila ovat jälleen yhden toteutuvan unelman äärellä, kun 5. huhtikuuta ilmestyy bändin ensimmäinen musiikkivide…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.