Saarijärven ruoppaus toteutuu maanomistajien sinnikkyyden ansiosta – Viikon 7 tärkeimmät uutiset

Kauhavan kaupungin maankäyttöasiantuntija Aleksi Saukko valvoo Saarijärven ruoppausta. Taustalla Noorinmäen läjitysalue järven läheisyydessä.
Kauhavan kaupungin maankäyttöasiantuntija Aleksi Saukko valvoo Saarijärven ruoppausta. Taustalla Noorinmäen läjitysalue järven läheisyydessä.
Kauhavan kaupungin maankäyttöasiantuntija Aleksi Saukko valvoo Saarijärven ruoppausta. Taustalla Noorinmäen läjitysalue järven läheisyydessä.
Kauhavan kaupungin maankäyttöasiantuntija Aleksi Saukko valvoo Saarijärven ruoppausta. Taustalla Noorinmäen läjitysalue järven läheisyydessä.

Saarijärven ruoppaus Kortesjärvellä on käynnissä.

-Välillä tutkimusten ja päätösten venyessä meinasi jo usko ja mielenkiinto hankkeeseen loppua, kertoo Timo Kontiainen. Hän on yksi maanomistajista, joiden aloitteen sekä toiminnan vuoksi hanke on edennyt toteutukseen. Hankkeesta lisää täällä.

Evijärvellä vietettiin keskiviikkona Yrittäjien aamiaistilaisuutta, jossa muisteltiin yhdistyksen perustamisen vaiheita 50 vuotta sitten. Viisikymmenvuotista taivaltaan Evijärven Yrittäjän juhlivat vuoden aikana monin tapahtumin. Tiedossa on muun muassa markkinat sekä Evijärvi tuottaa -tapahtuma. Sen yhteydessä järjestetään ensimmäistä kertaa koiranäyttely yhteistyössä metsästysseuran kanssa.

Mainos

Avain Säästöpankki saavutti erinomaisen tuloksen vuonna 2023. Pankin liikevoitto tilikaudelta oli 3 459 500 euroa. Liikevoiton kehitykseen vaikuttivat erityisesti korkokatteen kasvu sekä palkkiotuottojen hyvä taso.

–Vahva tuloskehitys antaa pankille hyvän pohjan panostaa kasvuun, jota haemme erityisesti toimialueen kasvupaikkakunnilla, toteaa pankin toimitusjohtaja Annamari Malm.

Ensi syksystä alkaen Järviseudun lukioissa ja ammattioppilaitoksen yksiköissä liikutaan aiempaa enemmän, kun urheilulinjat käynnistyvät. Taustalla on hallitusohjelmassa 23 kertaa mainittu sana “liikunta” ja vahva tahtotila tarjota nuorille urheilijoille eväitä urapolkunsa tueksi. Yhteistyössä ovat mukana alueen urheiluseurat.

Lue myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.