Vedolle jälleen niukka voitto

Juho Heikkala palkittiin Vedon parhaana.
Juho Heikkala palkittiin Vedon parhaana.
Juho Heikkala palkittiin Vedon parhaana.
Juho Heikkala palkittiin Vedon parhaana.

Veto-JymyJussit 1-0 (2-0,3-3)

Vimpelin Veto otti viikonlopun toisen voittonsa miesten TalviSuperpesiksessä kaatamalla Seinäjoen JymyJussit Seinäjoella pelatussa ottelussa.

Lauantain ottelusta hieman kokoonpanoaan muuttanut Veto otti johdon ensimmäisessä sisävuorossaan Juho Heikkalan kotiutuksella. Sinivalkoisten ote tiukkeni kolmannessa vuorossa Janne Mäkelän muuttaessa numeroita taululla. Jakson kolmostilanteet Vedolle 4-2.

Toinen jakso käynnistyi lähes toisintona ensimmäisestä jaksosta Vedon siirtyessä johtoon avausvuorossa Juha Heikkalan lyönnillä. JymyJussit ei kuitenkaan luovuttanut vaan kiskaisi toisessa vuorossa kolme juoksua. Veto nousi kolmannessa vuorossa juoksun päähän Jukka-Pekka Vainionpään kotiutuksella. Veto onnistui vielä kertaalleen neljännessä vuorossa Mäkelän kotiuttaessa kahden palon aikana, mikä tiesi sinivalkoisille otteluvoittoa. Kolmostilanteet Vedolle 14-8.

Vedon pelinjohtaja Petri Pulliainen oli kohtuullisen tyytyväinen, vaikka harmittelikin täyden pistepotin menoa sivu suun.

Mainos

– Kolme pistettä olisi maistunut, mutta voittoon pitää aina olla tyytyväinen. Ensimmäisellä jaksolla ratkaisevaa oli jäätävän kova ulkopelimme.

– Toisella jaksolla ulkopeli oli edelleen kohtuullisen hyvää. Sisällä saimme tehtyä kymmenen kolmostilannetta, mutta ne toivat vain kolme juoksua.

Pulliainen sanoo olevansa varsin tyytyväinen joukkueen eteenpäin menoon.

– Erityisesti ulkopelimme on kohentunut. Tällä saralla nostaisin esiin Juho Heikkalan ja Teemu Kinnusen. Sisäpelin osalta on huomioitavaa, että hallipelit vievät ison osan läpilyöntiuhastamme, koska seinät ovat vastassa, antaa se vastustajille mahdollisuuden pelata eri tavalla kuin kesällä.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.