Lappajärvellä tanssittiin ruusut hampaissa

Lappajärven Geolukion vanhojenpäivässä pojatkin pukeutuivat tänä vuonna pinkkiin.
Lappajärven Geolukion vanhojenpäivässä pojatkin pukeutuivat tänä vuonna pinkkiin.
Lappajärven Geolukion vanhojenpäivässä pojatkin pukeutuivat tänä vuonna pinkkiin.
Lappajärven Geolukion vanhojenpäivässä pojatkin pukeutuivat tänä vuonna pinkkiin.

LAPPAJÄRVEN Lappis-Areenalla tanssittiin perjantai-iltana Geolukion jatkajien perheille ja ystäville. Vaikka ulkona oli kova lumimyräkkä, olivat kaikki istumapaikat ääriään myöten täynnä vanhempaa ja nuorempaa väkeä seuraamassa pukuloistoa tanssin pyörteissä.

Mainos

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.