LaVe-futiksen monitoimimies sai tunnustusta Palloliitolta

Aktiivisesta seuratoiminnastaan palkittu Jaakko on tuttu näky Lappis-Areenalla.
Aktiivisesta seuratoiminnastaan palkittu Jaakko on tuttu näky Lappis-Areenalla.
Aktiivisesta seuratoiminnastaan palkittu Jaakko on tuttu näky Lappis-Areenalla.
Aktiivisesta seuratoiminnastaan palkittu Jaakko on tuttu näky Lappis-Areenalla.

LAPPAJÄRVELÄINEN Jaakko Anttila on Suomen Palloliiton Läntisen alueen vuoden 2023 Seuratoimija. Tunnustus myönnettiin Seurojen ääni -seminaarissa Seinäjoella helmikuun alussa.

Jaakko on Lappajärven Veikkojen jalkapallojaoston puheenjohtaja ja valmentaja, jonka päävastuulla ovat P10- ja P11-joukkueet. Jaoston vetäjän rooliin kuuluu toiminnan ja kisatapahtumien organisointi ja aikataulutus, yhteydenpito muihin seuroihin sekä budjetin suunnittelu.

–Olemme saaneet seuraan uusia valmentajia, meitä on nyt kaikkiaan 15, iloitsee Jaakko.

Jaakko on aktiivinen järviseutulaisen juniorijalkapallotoiminnan rakentaja. Kuntien välinen yhteistyö ja mielekkäiden pelaajapolkujen suunnittelu niin pojille kuin tytöillekin ovat hänen mielenkiintonsa kohteita.

–Pallo pyörii Järviseudulla -hanke jatkuu näillä näkymin vuoden 2024 loppuun saakka. Sen puitteissa olemme yhdessä Evijärven Urheilijoiden kanssa pystyneet tarjoamaan motivoituneille junioripelaajille lisää harjoituskertoja ja kilpailullisempaa toimintaa. Vimpelin ja Alajärven suunnalla on myös ollut kiinnostusta yhteistyöhön. Se on tärkeää, koska ikäluokat pienenevät joka kunnassa, toteaa Jaakko.

Mainos

Lappajärvellä, Evijärvellä ja Vimpelissä viime vuonna pidetyt Perhefutis-ryhmät toivat puolestaan palloa tutuksi perheen pienimmille.

Puuhamiehen oma futisharrastus alkoi jo viisivuotiaana isoveljen jalanjäljissä, ja hän pelasi Kokkolan Palloveikoissa koko junnuaikansa. Jalkapallo on kulkenut sen jälkeenkin mukana asuinpaikkojen ja joukkueiden vaihtuessa, ja nykyisin Jaakko pelaa futsalia LaVe:ssa. Omat 11-, 10- ja 7-vuotiaat lapset ovat saaneet harrastuksen verenperintönä.

–Käyn pelaamassa golfia muutaman kerran kesässä. Suurin osa vapaa-ajasta menee kuitenkin jalkapallon parissa, koska nautin valmentamisesta niin paljon, nauraa Jaakko.

Kaisu Huhtala

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.