Uudet ylioppilaat nousivat viikon kiinnostavimmaksi jutuksi – katso luetuimmat artikkelit tästä

Alajärven lukion uudet ylioppilaat ovat Olavi Yli-Mannila (vas.), Emilia Kujala, Veikka Järvinen, Elisa Järvelä ja Veeti Hämeenniemi. Kuva: Alajärven lukio.
Alajärven lukion uudet ylioppilaat ovat Olavi Yli-Mannila (vas.), Emilia Kujala, Veikka Järvinen, Elisa Järvelä ja Veeti Hämeenniemi. Jere Hautamäki puuttuu kuvasta. Kuva: Alajärven lukio.

Viikolla 49 Järviseudun Sanomien kotisivun luetuin uutinen oli Vimpelin ja Alajärven lukioiden lakki- ja itsenäisyyspäiväjuhlista kertova juttu. Itsenäisyyspäiväviikko näkyi kotisivullamme useiden aihetta käsittelevien juttujen muodossa. Niistä suosituimmaksi nousi päätoimittaja Hannu Takalan itsenäisyyspäivätervehdys. Myös Kortesjärven Yhtenäiskoululla järjestetty kaikkien Kauhavan viidesluokkalaisten yhteinen juhlatilaisuus kiinnosti lukijoita.

Evijärveläinen mustakaura on uusvanha tuote, joka kiinnostaa, myös kotisivullamme.

Viiden luetuimman joukkoon mahtuu myös juttu viime sunnuntain palkitsemistilaisuudesta Lakis Areenalta, missä Vimpelin urheilijat ja aktiiviset toimijat pääsivät pokkaamaan pystejä.

Oletko lukenut jo nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.