Kauneustupa Tuijan uudet tuulet – ”Oma kokemus on saanut kiinnostumaan holistisesta hyvinvoinnista” 

Tuija Isoketo pohtii hyvinvointia kokonaisuutena. –Esimerkiksi se mitä me syömme, vaikuttaa myös ihon kuntoon. Kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa kovasti, siitä haluan oppia lisää. Kuva Tuijalta.
Tuija Isoketo pohtii hyvinvointia kokonaisuutena. –Esimerkiksi se mitä me syömme, vaikuttaa myös ihon kuntoon. Kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa kovasti, haluan oppia siitä lisää. Kuva Tuijalta.

VIMPELIN keskustan läheisyydestä, pienestä punaisesta omakotitalosta löytyy viehättävä ja uudistunut Kauneustupa Tuija. Avajaisia juhlittiin 2. joulukuuta. 

–Talo on minun pappani naputellut 80–luvulla, alun perin vanhemmilleni lomapaikaksi. He silloin asuivat vielä Helsingissä. Nyt tuli hyvä hetki kunnostaa se Kauneustuvan toimintaan sopivaksi, kertoo 4. joulukuuta työt aloittanut yrittäjä Tuija Isoketo

Varauskirja täyttyy nopeaan tahtiin. Äitiysloman aikana lisäkouluttautunut Tuija tuo Kauneustuvan valikoimaan uusina palveluina kosmeettisen Gua Sha:n, luonnonkosmetiikkamerkki Essen kasvohoidot, sekä kuumakivihieronnan. Lisäksi palveluihin kuuluvat jalkahoidot, luonnonmukaisen BiOn-linjan kasvohoidot ja perinteiset ripsien ja kulmien kestovärjäykset. 

–Kauneustuvasta löytyy myös paineilmalahkeet jaloille, ne tehostavat ihanasti rentoutumista hoitojen yhteydessä, sanoo Tuija. 

Uusien palveluiden lisäksi muutoksen tuulet ovat puhaltaneet myös uusia käytäntöjä hoitotilanteisiin. 

–Jatkossa asiakkaiden hoitohetket on tarkoitus rauhoittaa, joten Kauneustupa on avoinna vain hoidon varanneelle asiakkaalle. Netin ajanvarauksesta voi jatkossa varata ostoshetkiä muuhun asiointiin, tai vaihtoehtoisesti voi viestitellä, että koska olisi hyvä aika piipahtaa. Näin varmistetaan paras mahdollinen hemmotteluhetki asiakkaalle, muistuttaa Tuija. 

LUONNONMUKAISUUS ja ihon mikrobiomin tasapainon tukeminen näkyvät vahvasti uudistuneessa palveluvalikoimassa.  

–Terve mikrobiomi on välttämätön, jotta iho säilyy nuorempana pidempään. Essen menetelmillä iho palautetaan takaisin sen luonnolliseen tilaan bioteknologian avulla. Toisin sanoen luodaan iholle sellainen tila, joka tukee ihon luonnollisten mikrobien toimintaa, kertoo Tuija. 

Aihe on vienyt mennessään ja mikrobiomin vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin myöntää Tuija etsivänsä tietoa myös vapaa-aikana.                    

–Haluan tarjota holistista hyvinvointia osana Kauneustuvan palveluita. Pyrin ottamaan asiakkaan huomioon kokonaisuutena ja haluan pohtia laajemmin kaikkia asiakkaan mahdollisiin ongelmatilanteisiin vaikuttavia tekijöitä.  

Kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja luonnonmukaisuuteen on vahvistunut omien kokemusten myötä. 

–Kokonaisvaltainen elämäntapamuutos on antanut paremman avun omaan hyvinvointiin kuin länsimainen lääketiede. Ruokailutottumukset, stressinhallinta ja kemikaalikuorman vähentäminen, riittävä uni, kaikki vaikuttavat kehon, mielen ja ihon hyvinvointiin. Näillä kaikilla on myös mahdollista laskea kehon tulehdustilaa. Tulehdustilahan tutkitusti pahentaa erilaisia tulehduksellisia ihosairauksia, kuten psori, atopia, akne ja ruusufinni, listaa Tuija. 

Hän toivoo, että joskus tulevaisuudessa löytyisi aikaa opiskella työn ohessa luontaishoitajaksi. Se täydentäisi sopivasti osaamista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena itselle ja asiakkaille. 

–Katsotaan milloin tulee hyvä hetki tälle haaveelle. Nyt on joka tapauksessa hyvä näinkin. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.